Petua Bingo Dalam Talian: Ketahui Peluang Menang Anda

bingo

Hanya kerana Bingo, sebahagian besarnya, permainan bertuah tidak bermaksud anda perlu bertaruh secara membabi buta! Salah satu kesalahan terbesar pemain Bingo adalah tidak menghiraukan dan tidak berminat langsung dalam peluang kemenangan mereka. Banyak pemain bermain dengan strategi “takdir”. Motto mereka adalah: “Jika itu dimaksudkan untuk terjadi, itu akan berlaku.” Pemain lain mendasarkan semua keputusan pertaruhan mereka pada betapa beruntungnya mereka merasakan kad mereka dan sama ada terdapat nombor bertuah atau tidak bernasib baik di atasnya. Ini sama dengan mengatakan, “Ini kuda yang cantik – saya akan bertaruh untuk menang!”

Sekiranya anda sudah bersedia untuk berhenti bermain secara membabi buta, mulakan dengan salah satu petua Bingo dalam talian  918kiss download terbaik: ketahui peluang kemenangan anda. Mengetahui kemungkinan dan kebarangkalian akan membantu anda membuat keputusan yang lebih baik mengenai kapan memasuki dan bertaruh pada permainan Bingo tertentu. Apabila anda mempunyai pengetahuan ini, anda akan dapat mengetahui sama ada memasuki permainan adalah pelaburan yang bermanfaat. Sudah tentu selalu ada faktor keberuntungan, tetapi kemungkinan Bingo membantu kita mengetahui kapan masa yang tepat untuk terlibat dalam permainan.

Kemungkinan yang akan kita bincangkan di sini bergantung pada dua faktor utama. Yang pertama adalah berapa banyak kad yang dimainkan semasa sesi. Bermain di bilik 50 kad dan bermain di bilik 1000 kad adalah seperti bermain dua permainan yang berbeza; terdapat lebih banyak variasi dalam permainan 1000-kad dan itu mempengaruhi statistik. Faktor kedua ialah jenis permainan yang anda mainkan. Sekiranya anda bermain untuk single Bingo, permainan akan bergerak lebih pantas daripada jika anda bermain secara keseluruhan.

Apa yang diungkapkan kemungkinan Bingo adalah kemungkinan bahawa Bingo akan dipanggil dalam jumlah panggilan atau kurang. Mari ambil sesuatu yang kita tahu benar: kemungkinan kemenangan anda meningkat apabila jumlah nombor yang dipanggil meningkat. Sekarang aplikasikan ini pada peluang Bingo: Untuk memperoleh peluang kemenangan yang lebih baik, bermain dalam permainan di mana lebih banyak nombor dipanggil. Inilah caranya anda dapat menguji kemungkinan ini: Sekiranya anda ingin memasuki permainan 1000-kad Bingo tunggal, ada kemungkinan 60% bahawa Bingo akan dipanggil dalam 11 panggilan atau kurang. Oleh itu, anda mempunyai peluang yang lebih baik untuk menang di ruangan 100 kad di mana peluang seseorang untuk menang pada panggilan ke-11 atau kurang hanya 11.6%. Cubalah kaedah memenangi ini dengan beberapa permainan bingo wang percuma, ini sering kali membayar lebih sedikit tetapi tidak akan membebankan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *