Ramalan Musim St. Louis Rams

Kesalahan tidak seharusnya menjadi masalah bagi pasukan bola sepak Rams 2006, tetapi pihak pertahanan harus meningkatkan St Louis untuk berlari di playoff. Terdapat banyak pergantian dari pasukan tahun lalu, tetapi perubahan yang paling penting berlaku pada ketua jurulatih dengan pemergian Mike Martz dan penambahan Scott Linehan, bekas penyelaras ofensif Miami Dolphins. Kekalahan utama di mana dengan Adam Archuleta selamat dan mengatasi Daminoe Lewis dan Ryan Pickett. Pasukan itu keluar dan menghabiskan banyak wang walaupun untuk menjaga lubang pertahanan. Pasukan membawa Corey Chavous dan La’Roi Glover untuk menggantikan kerugian utama mereka, dan Glover adalah peningkatan. Pasukan ini juga memperoleh kedalaman di quarterback dengan Gus Frerotte dan Will Witherspoon akan bermula di linebacker.

The Rams mempunyai beberapa quarterback yang baik di Marc Bulger dan Gus Frerotte. Bulger mencederakan bahunya musim  download mega888 for android lalu dan kesihatannya akan menjadi kunci untuk tahun yang berjaya, dengan kemampuannya yang tepat dan bijak membuat keputusan menjadi aset permainan lulus. Ketika berlari kembali, pasukan telah beralih dari masa Marshall Faulk dengan Steven Jackson memperoleh 1,000 ela musim lalu. Dia pernah mengalami masalah dengan kecederaan pada masa lalu, dan dalam hal ini seorang Faulk yang sudah berusia harus menanggung sedikit beban. Penerima adalah beberapa yang terbaik dalam liga dengan Torry Holt sekali lagi menambah jumlah monster. Isaac Bruce bergelut dengan kecederaan dan mengalami musim yang sangat tidak produktif, tetapi cari bounceback di sini.

Pasukan bola sepak Rams 2006 harus lebih baik bertahan daripada pasukan yang menduduki tempat ke-31 dalam mata yang dibenarkan pada tahun 2005. Garis pertahanan adalah lemah, tetapi Rams menghabiskan dua dari enam pilihan draf pertama mereka untuk berusaha memperbaiki keadaan. Leonard Little dan Glover boleh menjadi tandem yang sangat berbahaya jika beberapa lelaki lain dapat meningkatkannya. Unit paling lemah dalam pasukan tahun lalu sekarang mungkin kekuatan setelah menambah Will Witherspoon dan Raonall Smith. Kedua-dua lelaki ini boleh berkeliaran di padang membuat terjahan. Yang kedua lemah, dengan Corey Chavous dan Fakhir Brown menjadi wajah baru pasukan dengan hanya 13 pilihan tahun lalu.

Secara defensif pasukan akan berjuang lagi, tetapi pelanggaran itu berlaku dengan Bulger, Jackson, dan Holt. Bahagian yang sukar dalam jadual adalah menghadapi AFC West, tetapi pasukan ini mempunyai permainan yang baik menentang NFC North dan bahagian mereka yang lemah. Tanda 8-8 tidak dapat dijangkau, jadi kami akan menggunakan Rams Over 7 +105 di Pinnacle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *